0

Naša zgodba

Vanilla.si je spletna trgovina, začinjena s citati. Naše skrbno izbrane izdelke krasijo sporočila, s katerimi lahko izrazite sebe, svoje razmišljanje ali mnenje, ne da bi sploh kaj govorili. Vsako sporočilo zase je posebno, tako kot je poseben vsak od nas. Vsak izdelek lahko izraža tisti skriti jaz, naše osebnostne lastnosti, izžareva tisto samosvojost in edinstvenost.

Enostavno oblecite svojo majico in povejte: "To sem jaz! To mi je všeč! To želim!"

Zakaj vanilla?

Vanilija kot ena najbolj zaželenih in mističnih arom vzpodbuja apetit, odpira naše čute in krepi čustva. V naši zgodbi vzpodbuja vsakega od nas, da pokaže kdo je in kaj mu je všeč. Pomaga, da smo tisto kar smo, da stojimo za svojimi načeli in povemo svoje mnenje. Vanilija iz nas izvleče tiste lepe pozitivne lastnosti: pogum, poželjivost in lepoto.

O meni

Ob kavi se zgodijo izlivi čustev, smeh, zgodbe in tudi odlične ideje. Tako se je rodila ideja o Vanilli. Moje ime je Antonela. Sem temperamentna in trdna prepričanka, modna navdušenka, polna življenja, ljubiteljica citatov in Linolade. Življenjske izkušnje te marsikaj naučijo in pravijo, da kar te ne ubije, te okrepi. In to tudi velja. Danes ustvarjam rokovnike, šivam, slikam, oblikujem, poleg tega sem mama in skrbim za dve princeski...

Obožujem oblačila in dodatke, rada nosim posebne kose, ki me naredijo drugačno. Zato sem za vas izbrala in oblikovala posebne in hkrati enostavne izdelke.

SREŠKA, trgovina in storitve, d.o.o.; Framska ulica 4, Maribor,

Davčna številka: 55657320; Matična številka: 8138125000

IBAN SI56 0451 5000 3442 456 (NOVA KBM d.d.)

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Sreška d.o.o., Framska ulica 4, Maribor