0

POŠILJANJE IN VRAČILA

Pošiljanje, dostava in prevzem

Podjetje Straška d.o.o. (v nadaljevanju Ponudnik) bo blago dostavil v dogovorjenem roku. Ponudnik se bo trudil, da naročeno blago odpošlje najkasneje naslednji delovni dan po prejemu plačila. Ponudnik si pridržuje pravico, da blago pošlje tudi kasneje, vendar nikoli dlje kot 5 delovnih dni po prejemu plačila.

Čas pošiljanja in dostave je odvisen od pogodbenega partnerja za dostavo pošiljk in nanj ponudnik nima vpliva. Pogodbeni partner za dostavo blaga je Dpd Slovenije.

Strošek dostave se izračuna avtomatično ob naročilu blaga in je del končne cene naročila. Strošek dostave je 3,50 eur z DDV.

Dpd dostavo opravi v 1-3 delovne dni. Kurir vas o dostavi predhodno obvesti. V primeru, da ste v trentuku dostave odsotni, vam bo kurir pustil paket na izbrani prevzemni točki, kjer lahko paket prevzamete v 7 dneh.

Naročene in plačane izdelke lahko tudi osebno prevzamete v Mariboru. V tem primeru se vam poštnina ne zaračunava. O mestu in času prevzema vas bomo kontaktiraili in se dogovorli za prezvem.
 

Vračila in reklamacije

Potrošnik ima pravico, da v 8 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (na kontaktni e-naslov  ??????, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 7 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (od odstopa od nakupa).

Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano, neodprto in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.

Pri vračilu artiklov, kjer je bila koriščena promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se ob vračilu ne vrnejo (vrne se vplačan znesek), vplačani znesek pa se vrne na TRR uporabnika.

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Sreška d.o.o., Framska ulica 4, Maribor